PROGRAMACIÓ

DIJOUS 30 DE MAIG

19:00 h. Menador Espai Cultural.

Projecció dels 10 finalistes del Certamen de Curtmetratges.
Menador Espai Cultural

DIVENDRES 31 DE MAIG

18:30 h. Plaça Hort dels Corders.

West Side Story, adaptació del tema America. Coreografia urbana a càrrec de PR Moviments. Direcció artística i coreografia: Paula Escamilla.
Cos de ball: PR Moviments i alumnes del conservatori professional de dansa de Castelló.

19:00 h. Menador Espai Cultural.

Projecció de “WEST SIDE STORY” 

West Side Story. Estats Units, 1961. 153 minuts. Dos joves pertanyents a bandes rivals de Nova York s’enamoren, tot i que els conflictes entre els seus respectius amics els aboca inevitablement a la tragèdia.

Direcció: Robert Wise i Jerome Robbins. Guió: Ernest Lehman, sobre el llibre d´Arthur Laurents i el musical de Jerome Robbins. Música: Leonard Bernstein. Intèrprets: Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno, George Chakiris.

19:15 h. Ámbito Cultural d’El Corte Inglés.

Projecció de “BOHEMIAN RHAPSODY” 

Bohemian Rhapsody. Regne Unit, Estats Units, 2018. 134 minuts. La història de la llegendària banda de rock Queen i del seu carismàtic líder Freddy Mercury, des dels seus inicis fins a la famosa actuació al concert Live Aid.

Direcció: Bryan Singer. Guió: Anthony McCarten. Muntatge i música: John Ottman. Intèrprets: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello.

22:30 h. Sala Simfònica de l´Auditori.

Concert homenatge a Queen a càrrec del grup Dry River & Fat Bottomed Boys amb la col·laboració de la Banda Municipal de Castelló.

DISSABTE 1 DE JUNY

12:00 h. Teatre del Raval. Projecció de “TROLLS”

Trolls. Estats Units, 2016. 92 minuts. Quan els Bergens invadixen la seua aldea, Poppy, la Troll més feliç del món, uneix forces amb el rondinaire Branch en un viatge per rescatar els seus amics.

Direcció: Mike Mitchell. Guió: Jonathan Aiber i Glenn Berger. Producció: Gina Shay. Música: Christophe Beck.

18:30 h. Teatre del Raval. Interpretació en directe del tema “Shallow” de Ha nacido una estrella”, a càrrec del grup Lora Queen.

18:45 h. Teatre del Raval. Projecció de “HA NACIDO UNA ESTRELLA”

A Star Is Born. Estats Units, 2018. 136 minuts.Un músic d’èxit ajuda una jove cantant a obrir-se camí en la música mentre la seua carrera es desploma per culpa de l´alcohol.

Direcció: Bradley Cooper. Guió: Eric Roth, Bradley Cooper i Will Fetters, sobre la història original de William A. Wellman i Robert Carson. Cançons: Lady Gaga, Matt Ronson, Anthony Rossomando i Andrew Wyatt. Intèrprets: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Shepard, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle.

21:30 h. Teatre del Raval.

Gala de lliurament dels Premis CIM Aladroc 2019 al millor curtmetratge, millor banda sonora original, Premi d’Honor Nacional (Julio Medem) i Premi d´Honor Internacional (Jocelyn Pook).

22:30 h. Teatre del Raval. Projecció de “CAÓTICA ANA”

Caótica Ana. Espanya, 2007. 118 minuts. Ana és un esperit lliure amb una gran passió per la pintura. Quan és convidada a completar la seua formació amb altres artistes, descobreix nous mons i fins i tot vides passades.

Direcció i guió: Julio Medem. Música: Jocelyn Pook. Intèrprets: Manuela Vellés, Charlotte Rampling, Bebe, Nicolas Cazalé, Asier Newman.

DIUMENGE 2 DE JUNY

12:00 h. Teatre del Raval. Projecció de “¡CANTA!”

Sing. Estats Units, Japó, 2016. 108 minuts. En un món poblat per animals, un empresari teatral a la vora de la ruïna decideix organitzar un concurs de cançó per a salvar el seu negoci.

Direcció i guió: Garth Jennings. Producció: Chris Meledandri i Janet Healy. Música: Joby Talbot.

18:30 h. Teatre del Raval. Taula redona “Actors que canten, cantants que actuen”. Amb la participació dels actors i cantants Álex O’Dogherty i Roko.

19:30 h. Teatre del Raval. Projecció de “GREEN BOOK”

Green Book. Estats Units, 2018. 130 minuts. Als anys 60, un treballador italoamericà dels baixos fons de Nova York es converteix en el xofer d’un pianista negre en la seua gira per l´Amèrica més profunda i intolerant.

Direcció: Peter Farrelly. Guió: Nick Vallelonga, Brian Currie i Peter Farrelly. Música: Kris Bowers Intèrprets: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov.

CONTACTE

Per qualsevol dubte o comentari sobre el festival, pots contactar amb nosaltres. També mitjançant les xarxes socials del CIM